Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pasaules gals!
Publicēts 10. jūnijā, 2009.
Vai tiešām pasaules gals? Varētu teikt vecu baumu celšana gaisā, bet tagad ir lielāka iespēja būt pasaules galam! Es tam pats negribu ticēt un pat negribu pieņemt tādu iespējamību, bet ir lieta kas mani tiešām satrauc. Šeit būs runāts par citādu pasaules galu, nevis masveidīgu cilvēku nāvi, bet gan elektrības nodzišanu!

Tā saucamā saules vētra, ja kāds ir lasījis par to, tad iespējams zina par ko iet runa. Reiz es noskatījos par to dokumentālo filmu kuru arī varētu saukt par fantastikas, bet par filmu neejiet runa, iet runa par to kas tikai atainots tajā. Filmā tika stāstīt par saules vētru kura iznīcināja visu elektroniku un izraisīja pasaules katastrofu, pat to var nosaukt par pasaules galu. Viss iesākās vienkārši sāka iet no ierindas satelīt sistēmas, tad visas raidošās frekvences uz zemes un beigās iznīcināja visu elektroniku sadedzinot to. Cilvēki jau necieta masveidīgi tajā brīdi, bet padomājiet, ja tiek atņemta elektrības mūsdienu pasaule tas pats vien pasaules gals ir! Bet tagad ir tas laiks, ka man sāk vedināt domas, ka jau sākusies saules vētra, nesenā katastrofa ar to lidmašīnu notika iespējams tieši elektronikas dēļ, nesen ar Airbus kompānijas direktors ieteicis nomainīt ātruma radarus lidmašīnās, jo tie atsakās darboties, līdz beidzot pats sēžot mājās nevēroju bezvadu interneta pasliktināšanos un tas nav tikai manai firmai, bet arī citām bezvadu interneta piedāvātājiem, daudzi cilvēkiem ar paliek sliktāk, vispār viss savelkas kopā un liek secināt, ka saules vētra vairs nav tālu. Piemēram vēsturē jau 1859. gadā pastiprinātas Saules aktivitātes dēļ praktiski bija paralizēti telegrāfa sakari visā Eiropā un Ziemeļamerikā, savukārt ziemeļblāzma naktīs bija saskatāma pat Floridā. Vēl krietni nesenākā pagātnē Saules vētras sekas bija labi jūtamas Kanādā 1989. gadā, kur vairāk nekā seši miljoni cilvēku ilgāk nekā deviņas stundas savās mājsaimniecībās un darba vietās bija palikuši bez elektrības.1859. gadā Saules ģeomagnētiskajām vētrām bija vajadzīgas pat mazāk nekā 15 minūtes, lai tās sasniegtu Zemi. Saule ir tik neizpētīta lieta un nezināma, ka no viņas ir tiešām jābaidās, un neuzsticieties NASA un citiem, jo viņi informācija novilks līdz katastrofas esamībai, lai neizraisītu paniku! Latvijai jau būs vieglāk paši vēl spējam izaudzēt burkānu un kartupeli, lielākā daļa tomēr izdzīvos, bet tik un tā..

Komentāri (3)
Agniss: Ļoti nepārliecinoši! Profesionālajiem pasaules gala sludinātājiem ir daudz pārliecinošāki argumenti - pēc kuriem tiešām paliek bail - šī tāda parodija sanākusi!
Vēlu veiksmi attīstoties!
10/06/2009 15:55
Savanna: Ir cilvēki, kas izdomā pasaules galus. Pamēģini saskaitīt, cik pasaules galu jau ir paredzēts???

Gan šāda, gan citāda veida. Palasi ārzemju lapās pēc atslēgas vārdiem.

Visumā ir tā, ka viss notiek no domu materializēšanās. OK, nav obligāti jātic tam, ko saku. Pasaules gals notiks vien tad (jeb kas līdzīgs), kad lielākā daļa pasaules iedzīvotāju par to vienlaicīgi iedomāsies un piedomās cītīgi.
Bet, nezinu, kam jānotiek, lai tas piepildītos.

Es neticu tāda veida pasaules galiem. :) OK, būs daudz lidmašīnu katastrofu, vulkānu izvirdumu, zemestrīču, plūdu un citu kataklizmu. Bet tā ir attīrīšanās no tā, ko cilvēki uz zemes ir samēslojuši, arī no pašiem cilvēkiem. Tas ir normāli un tam ir jānotiek.
11/06/2009 09:58
Savanna: Un, nesaprotu, kas par to, ja beigsies elektrība? Dzīvosim kā agrāk, liesim sveces, audzēsim dārzeņus, veidosim mājsaimniecības... ar laiku atjaunosim vēja ģeneratorus.

Jebšu tas pasaules gals ir interneta zudums? :D

Pirms n gadiem jau Latvijā nebija elektrības, bet neviens to neuzskatīja par kaut ko ārkārtēju. Daudzās lauku mājās arī tagad nav elektrības un tomēr neviens nemirst.
11/06/2009 10:00
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: